vacature Coördinerend Verpleegkunidge

Vacature Coördinerend verpleegkundige

Het Andere Wonen is kleinschalige woonvoorziening met zorg voor mensen met
geheugenproblematiek en/of aanverwante zorgvragen. Hierbij focussen wij op eigen regie, zorg op maat, kwaliteit en veiligheid voor onze bewoners

In september 2023 openen we de vestiging in Tegelen. Deze vestiging bestaat uit 23 appartementen en een gemeenschappelijke ruimte voor activiteiten en ontmoetingen. Naast persoonlijke zorg bieden we per vestiging ook services, diensten en activiteiten om het welzijn van onze bewoners te bevorderen.

Zo streven we naar zoveel mogelijk regie voor de bewoner. Door toepassing van domotica hebben de bewoners maximale bewegingsvrijheid zonder dat hun veiligheid in gevaar komt.

Durf jij deel uit te maken van een nieuw te formeren team?
Waarbij je tijdens je werk niet op de klok hoeft te kijken, omdat er tijd is voor de bewoner. Er voldoende tijd is voor het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en uitreiken van medicatie. Bij Het Andere Wonen Tegelen vinden we het namelijk belangrijk dat de bewoners persoonlijke zorg en aandacht krijgen. Jij bent verantwoordelijk voor de zorg.

Naast de zorgmomenten ben je als verpleegkundige ook actief betrokken bij de activiteiten die een bewoner wenst te ondernemen. Je kunt hierbij denken aan het ondersteunen (bedenken en organiseren) van activiteiten in de algemene ontmoetingsruimte maar ook aan een wandeling of boodschap doen samen met een bewoner.

Bij Het Andere Wonen Tegelen wonen de bewoners in hun eigen appartement, jij bent daar te gast, maar je zorgt er ook voor dat familie en vrienden van de bewoner gastvrij worden ontvangen en welkom zijn.

“Ik werk met passie in de ouderenzorg! Het Andere Wonen past ook bij mij…”

Wat kun je minimaal van Het Andere Wonen Tegelen verwachten?

  • Een goed salaris van minimaal € 2.270,02 op basis van een 36-urige werkweek, diploma en ervaring.

  • Te werken uren zijn bespreekbaar tussen 16 en 36 uur per week.

  • Er is ruimte voor jouw ambities en scholing behoort tot de mogelijkheden

Wanneer maak je kans op een baan bij Het Andere Wonen Tegelen?

  • Je hebt een diploma Verpleegkundige niveau 4/5 met een BIG registratie

  • Je hebt de kennis en vaardigheden om zorgplannen te maken en gesprekken met bewoners te voeren

  • Je bent flexibel en vind werken in avonden, nachten en weekenden geen probleem, je bent ook de achterwacht voor de nachtdiensten als je die zelf niet draait

  • Je bent leergierig en enthousiast, je durft met ons te pionieren om er voor onze bewoners een prettig thuis van te maken

Nog steeds enthousiast?

Mail je motivatiebrief en CV aan tegelen@hetanderewonen.nl of bel voor meer informatie met

Shardella Marten 06-40 15 04 43

Solliciteer direct!
Stuur je CV en motivatie
Wilt u meer  weten over Het Andere Wonen Brunssum?
Dan kunt u hier onze folder downloaden.