Uit een telg kan nog iets moois bloeien

‘UIT EEN TELG KAN NOG IETS MOOIS BLOEIEN

Wij zijn Shardella en Brent Marten. Samen met onze twee kinderen gaan we het avontuur Het Andere Wonen Tegelen aan.

Shardella zal voornamelijk de zorg op zich nemen. Zij heeft 23 jaar ervaring in de zorg en heeft veel gewerkt met mensen met dementie en somatiek. Daarna is ze haar eigen bedrijf gestart en heeft daar thuiszorg opgezet en is een zorgbemiddelaar tussen cliënten en zzp-ers in de zorg. Dus zowel de zorg als het managen van Het Andere Wonen zal zij op zich nemen.

Brent zal als ervaringsdeskundige ook actief zijn bij Het Andere Wonen Tegelen. Daar zal hij voornamelijk als gastheer en huismeester de bewoners bijstaan waar nodig. Hij heeft 5 jaar voor zijn moeder die dementie had mogen zorgen, dus ook hij weet hoe belangrijk het welzijn is voor onze bewoners.

Samen zorgen wij met een geweldig team voor rust, liefde en veiligheid. Sommige mensen vinden het moeilijk om met dementie om te gaan en geven aan dat er niets meer uit te halen is. Maar wij kijken juist anders naar onze bewoners. Er is nog een lach, een geluid uit te halen die kan zorgen dat er weer iets gaat groeien. Wij laten vanuit een telg weer iets moois bloeien.

Met ons gezin wonen we in Het Andere Wonen Tegelen, samen met de bewoners van onze 23 appartementen. We organiseren de benodigde zorg en zorgen dat de bewoners sociaal samenzijn ervaren. We bieden ze de aandacht die ze nodig hebben. Familie speelt hierbij een belangrijke rol. Samen zorgen we voor uw dierbaren.

We heten u van harte welkom bij Het Andere Wonen Tegelen.

“Wij zijn gedreven om onze passie binnen deze bijzondere vorm van wonen en zorg met elkaar te delen.”
Wilt u meer weten over ons?
Stuur ons uw vraag.
Stel hier uw vraag
Wilt u meer  weten over
Het Andere Wonen Tegelen?
Dan kunt u hier onze folder downloaden.